Om Tryggmax

Tryggmax har som strävan att leverera maximal trygghet till både privatpersoner och företag. Vi ställer höga krav på våra produkter då vi vet att du som slutkund gör det samma.


Med stor fokus på kundtjänst både före, under och efter köp säkerställer vi att vi ger dig den hjälp du behöver längst hela ledet.


Affärsidé

Vår affärsidé är att tillhandahålla produkter till marknadens bästa priser, utan att tumma på kvalitén. Vi levererar till alla kunder oavsett var du bor i landet, och detta till lägsta möjliga pris. Vi står dessutom för personlig service. Detta innebär att ni slipper bli kopplade till olika personer eller behöver sitta i kö till kundtjänst. 


Service och trygghet

Vi håller inte bara låga priser. Vi vill att våra kunder ska veta att de handlar av ett seriöst företag med bra garantivillkor, personlig service, samt snabba och säkra leveranser. Vi erbjuder självklart öppet köp enligt konsumentköplagen och distansavtalslagen, samt har som mål att ge svar på frågor inom 24 timmar. För att säkerställa effektiva och snabba leveranser har vi valt att jobba med DB Schenker i första hand. Undantaget finns för mindre försändelser som kan komma att skickas med PostNord.


Sortiment och kvalitet

Vårt sortiment förnyas löpande. För nya produkter gäller alltid Kvalitet och Funktionalitet. För att hitta leverantörer med kvalitetsprodukter granskar vi aktivt marknaden samt utför tester på alla produkter innan vi tar in dem i sortimentet. 
Företagsinformation

DMP Sverige AB
Org. nr: 556982-6885


Postadress (ej besöksadress)

Kustvägen 33
261 75 Asmundtorp

Observera att vi ej tar emot besök på plats. Adressen ovan är endast en postadress.