Ajax

Visa:
Sortera efter:

Ajax Trådlöst larmsystem med GSM och Nätverk

Hemlarm/Villalarm/Företagslarm med GSM, Internet/Nätverk och Gratis Mobilapp Överblick Detta larmpaket lämpar sig för såväl installation i hemmet som företagslokalen. Systemet kommunicerar med..

5 495 kr Exkl moms: 4 396 kr

Trådlös glaskrossdetektor GlassProtect

Trådlös glaskrossdetektor. Den miniatyriska trådlösa detektorn skyddar fönster även vid ett avsevärt avstånd från Ajaxhubben. Med Två-faktordetektion av krossat glas minskas risken för falsklarm. Maximal prestanda Fun..

995 kr Exkl moms: 796 kr

Trådlös magnetkontakt DoorProtect

Trådlös magnetkontakt för dörr och fönster. Med dess kompakta storlek, högkvalitativa sensorer och trådlös kommunikation, kan Ajax DoorProtect skydda dörrar och fönster genom flertalet våningsplan, i huset eller kontoret. Maximal ..

595 kr Exkl moms: 476 kr

Trådlös rörelse- och glaskrossdetektor CombiProtect, Djurimmun 20 kg

Trådlös rörelsedetektor med glaskrossensor för Ajax hemlarm. Trådlös rörelsedetektor Ajax CombiProtect är utformad för mänsklig rörelsedetektion samt glaskross. Den fungerar som en del av Ajax säkerhetssystem. Ajax MotionProtect detekterar ..

1 695 kr Exkl moms: 1 356 kr

Trådlös rörelsedetektor MotionProtect Plus med Mikrovågor, Djurimmun 20 kg

Trådlös rörelsedetektor för hemlarm med mikrovågsdetektor som extra skyddsfunktion. Trådlös rörelsedetektor Ajax MotionProtect är utformad för mänsklig rörelsedetektion. Den fungerar som en del av Ajax säkerhetssystem. Ajax MotionProtect det..

1 695 kr Exkl moms: 1 356 kr

Trådlös rörelsedetektor MotionProtect, Djurimmun 20 kg

Trådlös rörelsedetektor för Ajax hemlarm, villalarm och företagslarm. Trådlös rörelsedetektor Ajax MotionProtect är utformad för mänsklig rörelsedetektion. Den fungerar som en del av Ajax säkerhetssystem. Ajax MotionProtect detekterar inkräk..

995 kr Exkl moms: 796 kr